پی اچ یکی از مهمترین شاخص های حاصلخیزی خاک است. همه ما میدانیم خاک باید کامل و غنی باشد، اما گاهی اوقات در عمل میبینیم که بعضی از خاک ها با اینکه تمامی عناصر مورد نیاز گیاه رو دارند ولی باز هم رشد خوب و قابل قبولی رو شاهد نیستیم.
علاوه بر غنی بودن و کامل بودن خاک از لحاظ مقدار عناصر، پارامترهای دیگری هم بر روی کیفیت خاک و میزان حاصلخیزی موثر هستند که پی اچ خاک یکی مهمترین اونهاست.
پی اچ چیست؟
به غلظت یون هیدروژن درمحلول، پی اچ گفته میشه که میتونه از یک تا ۱۴ باشه.
پی اچ آب و خاک برای گیاهان زینتی آپارتمانی چقدر باشد؟
بیشتر گیاهان آپارتمانی بومی استوا هستند، جایی که بارندگی زیاده، آب باران هم کمی تا حدودی اسیدیه و میتونه کربنات های کلسیم موجود در خاک رو آب شویی کنه و از بین ببره، خارج شدن کربنات های کلسیم از خاک که عامل قلیاییت هستند باعث کاهش PH خاک میشه، پس به صورت عمومی میشه گفت گیاهانی که بومی استوا و مناطق پر بارش هستند خاک اسیدی رو می پسندن( پی اچ ۶ الی ۷).
تاثیر PH آب بر پی اچ خاک:
پی اچ خاک و آب به تعادل میرسه، پس شما اگر بهترین، مرغوب ترین و ایده آل ترین خاک هم(خاکهای ما😊) استفاده کنید در صورتی که PH آب مصرفی تون تنظیم نباشه عملاً کیفیت خاک تحت تاثیر قرار میده و به مرور جذب و آزادسازی عناصر کاهش پیدا میکنه.
آبهای ایران:
آب های لوله کشی شهری در کشور ما قلیایی هستند و یکی از موانع اصلی کاهش رشد گیاهان و افزایش آفات و بیماری ها همین عامل می باشد؛
این محصول با کاهش پی اچ آب کمک شایانی به جذب عناصر و افزایش رشد و مقاومت گیاه میکند،
پیشنهاد میشود برای آبیاری گیاهان آپارتمانی بصورت یکبار درمیان به ازای هرلیتر آب نیم الی یک سی(با سرنگ بکشید) از این محصول را به هرلیتر آب اضافه و سپس آبیاری کنید.
بازم هر سوالی داشتید میتونید از طریق تلگرام یا دایرکت از همکارانم بپرسید و من هم هرروز از ساعت ۱۴ الی ۱۶ پاسخگوی سوالات شما هستم.
شماره تماس (۰۴۴۴۶۳۳۱۶۹۶)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.